Investičná príležitosť – pozemok na bytovú výstavbu

4.674.000 €

Predstavujeme vám exkluzívnu investičnú príležitosť – pozemok v katastrálnom území Mesta Nitra – časť Šindolka.
Šindolka II sa nachádza v dynamicky sa rozvíjajúcom meste Nitra. Tento pozemok s rozlohou 57 000 m² je situovaný v atraktívnej časti mesta, ktorá je v súčasnosti predmetom intenzívneho záujmu developerov a investorov, vďaka svojmu potenciálu pre rezidenčný a komerčný rozvoj.

Bližšie informácie

V súlade s územným plánom sú pozemky určené pre bývanie a vybavenosť, čo umožňuje realizáciu širokého spektra projektov od prémiového bývania až po komplexné služby pre jeho obyvateľov. Pri zohľadnení zastavanosti 35-40 % poskytuje pozemok dostatočný priestor pre kreatívne architektonické riešenia, zatiaľ čo plánovaná zastavanosť 20-25 % pre infraštruktúru a cesty zabezpečuje vynikajúcu dostupnosť a funkčnosť areálu. Podiel 30-40 % zelene zaručuje, že projekt bude harmonicky splynúť s prírodným prostredím a prinesie jeho obyvateľom kvalitný a zdravý životný štýl.

Nitra, ako mesto s bohatou históriou a súčasne rýchlo sa rozvíjajúcim ekonomickým a kultúrnym centrom, ponúka vynikajúce podmienky pre investície a život. Prítomnosť významných vysokoškolských inštitúcií, rozvinutá infraštruktúra a silný priemysel zvyšujú atraktivitu lokality pre rezidenčné projekty. Investícia do pozemku Šindolka II tak predstavuje nielen príležitosť na vytvorenie kvalitného bývania, ale aj výhodnú investíciu s potenciálom významného zhodnotenia v rámci rastúceho mesta Nitra.

Využite príležitosť stať sa súčasťou rozvoja jedného z najperspektívnejších miest na Slovensku. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Staňte sa lídrom v oblasti rezidenčného a komerčného rozvoja v Nitre s investičným projektom Šindolka II.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na čísle 0944 48 48 49 alebo na e-maile info@zenithluxuryrealestate.com. ZENITH LUXURY REAL ESTATE Vaša brána do sveta kvalitného bývania.

.

Fotogaléria

Poloha

Adresa

Dostupnosť

Máte záujem?

Pre obhliadky a viac informácii nás prosím kontaktujte na

Spoločnosť LUSSUSOSA s.r.o. je exkluzívnym partnerom medzinárodnej realitnej skupiny ZENITH Luxury Real Estate a je tak výhradne oprávnená používať obchodné označenie ZENITH Luxury Real Estate pri svojich obchodných aktivitách.

LUSSUSOSA s.r.o. is an exclusive partner of the international real estate group ZENITH Luxury Real Estate and is therefore solely entitled to use the ZENITH Luxury Real Estate business name for its business activities

ZENITH Luxury Real Estate to je prvotriedny servis pri kúpe a predaji prémiových nehnuteľností