Prémiový 3 izbový byt 77m2 s loggiou Holíčska 48 – Petržalka

299,000 €

Predstavujeme vám príležitosť vstúpiť do sveta prémiového bývania v jednej z najvyhľadávanejších častí Petržalky. Na predaj exkluzívny, luxusne zrekonštruovaný 3-izbový byt s loggiou, situovaný na adrese Holičská 48, hneď vedľa školy, v pokojnom nízkopodlažnom bytovom dome.

Váš nový domov čaká na druhom poschodí z celkovo štyroch a ponúka predajnú plochu 77m2. S ideálnou orientáciou na dve svetové strany, východ a západ, tento byt nie je len obydlím; je to miesto, kde sa každý detail odráža v kvalite a pohodlí, ktoré si zaslúžite.

Po práve dokončenej kompletnej rekonštrukcii bytu bola venovaná pozornosť každému detailu. Rekonštrukcia zahrňovala nové rozvody, elektriku, vodu a kúrenie vrátane radiátorov, stierky a sadrokartónové stropy, kompozitné okná s izolačným trojsklom a sieťkami, SECURIDO vstupné dvere, VILLEROY&BOCH sanitu, obklady a dlažby, HANSGROHE batérie, LEGRAND vypínače a zásuvky, a EGGER kompozitné podlahy s bielymi soklovými lištami. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú halu, obývaciu izbu, dve ďalšie izby, kuchyňu s jedálňou a zasklenou loggiou, ako aj pivničnú kobku o veľkosti 2m2 na prvom poschodí.

Bytový dom je zateplený a disponuje novým výťahom. Absolútna občianska vybavenosť a ideálne rezidenčné parkovanie pred domom sú samozrejmosťou. Novobudovaná električková trať do centra mesta sa nachádza neďaleko bytového domu, čo ešte viac zvyšuje atraktívnosť tejto lokality. Naša budúca zastávka sa volá Stred.

Či už ste rodina hľadajúca ideálny domov vedľa školského zariadenia, mladý profesionálny pár túžiaci po elegancii a pohodlí, alebo investor hľadajúci lukratívnu príležitosť s vysokým potenciálom prenájmu, tento byt je tou správnou voľbou pre vás.
Pre obhliadky a viac informácii nás prosím kontaktujte na 0944 48 48 49

Fotogaléria

Dispozičné riešenie / Štandardy

Poloha

Adresa

Dostupnosť

Máte záujem?

Pre obhliadky a viac informácii nás prosím kontaktujte na

Spoločnosť LUSSUSOSA s.r.o. je exkluzívnym partnerom medzinárodnej realitnej skupiny ZENITH Luxury Real Estate a je tak výhradne oprávnená používať obchodné označenie ZENITH Luxury Real Estate pri svojich obchodných aktivitách.

LUSSUSOSA s.r.o. is an exclusive partner of the international real estate group ZENITH Luxury Real Estate and is therefore solely entitled to use the ZENITH Luxury Real Estate business name for its business activities

ZENITH Luxury Real Estate to je prvotriedny servis pri kúpe a predaji prémiových nehnuteľností